Ingredienser:

250 g butterdeig

1 egg, sammenvispet

1 liten gul paprika

1 liten rød paprika

1 squash, del t på langs

2-3 tomater, i tykke siver

150 g artisjokkbunner, avrent, i 1 cm terninger

70 g mozzarella ost, i 1 cm terninger

1 ts tørkede blandede urter

Tilberedning:

Kjevle deigen ut på melet bakebenk til omtrent 3 med mer tykkelse. Legg leiven på bakebrett og pensle med egget. Sett til siden i kjøleskapet.

Grill paprikaen. Leg squashen med skinnsiden opp under grillet litt etter paprikaen, og grill den også til skinnet er blitt svart, men ikke flå den.

Forvarm ovnen til 200 grader C. Skjær squashen i 5 med mer tykke halvsirkler. Skjær de flådde paprikaene i 5 med mer tykke strimler.

Bruk en 5 cm rund utstikker til å skjære sirkler av deigen og legg sirklene på to lett smurte bakebrett. På hver deigsirkel legger du en tomatskive, en strimmel gul og rød paprika, litt artiskokk og squash og noen terninger mozzarella og dryss urter over. Stek minipizza i ovnen i 8-10 minutter, eller til deigen har blåst seg opp og er lett brunet.

Porsjoner:
Ca 24 minipizzaer