2110_20130412_nespresso_internett-1_RGBOm kaffen fra Nespresso smaker noe godt kan man diskutere i det lange og brede. Det ser ut som Nestle bruker pengene på å utvikle et livsstilskonsept istedenfor å lage god kaffesmak. Pengene ligger i livsstil, ikke i god kaffe og dermed velger Nestle den mest innbringende løsningen.

Kaffekapsler og stilige kaffemaskiner har slått an også i Norge, og nå åpner Norges Nespresso Boutique nummer tre i Stavanger.

Stavanger følger etter internasjonale byer som Milano, London og Paris, og tilbyr sine innbyggere en egen Nespresso Boutique. Den ligger midt i sentrum ved Arneageren, som er torget utenfor kulturhuset. Nespresso Boutique Stavanger har en såkalt behagelig og elegant atmosfære, og selger kaffekapsler, kaffemaskiner og tilbyr skreddersydd service. Du kan også komme innom for å smake kaffe.

Første Nespresso Boutique i trebygning
Stavanger skiller seg ut fra alle andre Nespresso Boutiques fordi bygningen er en del av en gammel trehusbebyggelse. Alt av interiør måtte derfor spesialdesignes.
– Nordmenn elsker kaffe, men vanene våre endres mot de mer kontinentale variantene. Arneageren en også en blanding av nytt og gammelt, og området passer derfor perfekt til Nespresso sitt konsept, sier Geir Kronbæck, Country Manager i Norge for Nespresso.

Men skal man ha skikkelig god kaffe hjemme anbefales det å kjøpe umalt kaffe og male den selv slik at man alltid har nybrent og ferskmalt kaffe. Nespressokaffen er ikke det, den kan være mange måneder gammel når man lager kaffen og dermed mister den smak, fylde og aroma. Det anbefales spesielt å prøve en Aeropress, da bevarer man smak og aroma på en meget god måte.