Ingredienser
200 g gulost (gjerne mer)
300 g hvetemel
50 g gjær
1,5 dl lunka vann
75 g smeltet margarin
1 egg
Skinke/salami/pepperoni etc. i biter (kan også bruke små pølsebiter, vi bruker oftepølser i små biter som jeg surrer lett på panna først)
Tilberedning
Bland det tørre Ha i vann og margarin Rør godt rundt Settes på brett med skje eller formes m hendene
Etterheves i 15-20 min ikke forhev. Stekes v 225`C
Jeg bruker å tre-doble deigen og da blir det ca 60 boller.
Osten rives og blandes med det tørre, pølse/skinke/salami i biter blandes også med det tørre.
Jeg bruker to spiseskjeer å lager topper på stekeplata, sånn som f.eks. kokosmakroner..
Stekes i ca. 10-13min.
det funka bra.
Kjæme bolla det herre. di bei populær her i gårn iallefal 🙂