Ingredienser:
1 pk gjendekjeks
100-125 gr smeltet smør
3 dl kremfløte
1 liten kopp sukker
2 ts vaniljesukker
2,5 dl rømme
1 pk philadelphiaost naturell
2 pk gele (bringebær smaker ekstra godt men her kan alle sorter brukes)
Tilberedning:
Kjeksen knuses i pose med et kjevle. Bland så det smeltede smøret med kjeksen. Dekk bunnen av en springform med bakepapir og trykk blandingen jevnt utover. Sett kaldt,
PIsk kremfløten, sukker og vaniljesukker til krem. Visp så osten inn i rømmen og bland det deretter med kremen. 1 pk gele løses i 1 dl kokt vann og avkjøles. deretter blandes den inn i kremen.Tøm blandingen over kjeksen og sett kaldt igjen.
Når dette har stivnet kan du tømme forsiktig over litt mer gele som er nesten stivnet og som du lager mens du venter på at kremen skal stivne. Du kan også pynte med frukt eller bær som passer i smak med gelevarianten du bruker før du tømmer geleen over kaka.