Ingredienser:
# Mørdeigbunn: 100 g TINE Ekte Meierismør # 150 g hvetemel # 3 ss sukker # 1 eggeplomme # Fyll: 2 beger TINE Kremost Naturell # 3 dl TINE Crème Fraîche Lett # ½ dl sukker # 3 egg # 1 eggehvite # 1 sitron , bruk saften og finrevet skall # Forslag til pynt: 1 appelsin

Fremgangsmåte:
# Rund form med løs kant eller paiform, 24 cm i diameter I stekeovnen: 200 ° C, ca. 15 minutter, forsteking av bare bunnen. Stek den fylte ostekaken ved 150 ° C, ¾ – 1 time # Bland alle ingrediensene til bunnen i en foodprocessor og la maskinen gå til alt er blandet. Eller smuldre smør og mel, tilsett de andre ingrediensene og rør sammen til en jevn deig. Trykk deigen ut i formen.Prikk med en gaffel og forstek skallet til det er gyllent. Avkjøl. # Riv skallet av sitronen, press ut saften. Bland alle ingrediensene til fyllet. Hell fyllet over den halvstekte bunnen og stek ostekaken til fyllet er stivt. # Ved servering: Server kaken lunken eller kald pyntet med båter av appelsin eller annen frukt. Server gjerne frukt til også.

Mer om Ostekake med kremost

Å lage ostekake med kremost er en kunst som krever både finesse og oppmerksomhet på detaljer. Denne type dessert kan variere i smak, tekstur og presentasjon, avhengig av kremosten som brukes, blandingsmetoden og den ekstra smaken som tilsettes. Uansett hvilket oppskrift du velger, er grunnleggende ferdigheter i baking nødvendig for å oppnå det ønskede resultatet.

Kremost er viktig for denne type kake, som gir kaken en rik og fløyelsaktig tekstur. Den mest vanlige typen kremost som brukes er Philadelphia, men det er også andre merker og variasjoner tilgjengelig – noen er tettere, noen er lettere, og andre tilbyr forskjellige smaker. Noen gourmetbakere kan til og med velge å lage egen kremost for en mer autentisk smak.

For å lage en ostekake med kremost, skal du starte med en grunnleggende kakebunn. De fleste velger en bunnen laget av knuste kjeks eller nøtter, smør, og noen ganger sukker. Denne bunnen gir et velsmakende og knasende kontrast til den rike, kremede fyllingen. Selv om kjeks er mest brukt, kan du prøve alternative bunner laget av brownie, mandler eller til og med hjemmelaget rullekake.

For selve fyllingen, bør kremosten være ved romtemperatur før du begynner å blande, for å sikre en jevn og klumpfri masse. Du vil blande kremosten med sukker, egg og som regel en form for melkeprodukt som fløte eller rømme. Noen oppskrifter kan også inneholde sitronjuice eller vaniljeekstrakt for å gi litt ekstra smak.

Til slutt, er baketeknikken for ostekake med kremost avgjørende. Mange oppskrifter anbefaler et vannbad under steking for å unngå for høye temperaturer som kan sprekke kaken. Desserten skal bake på lav temperatur for å sikre at kaken setter seg ordentlig, men også for å unngå overbaking som vil tørke ut kaken. Etter steking, bør kaken kjøles ned i kjøleskapet i flere timer, eller helst over natten, før den serveres.

Ostekake med kremost er virkelig en deilig dessert. Enten du lager en tradisjonell versjon eller eksperimenterer med nye smaker, er nøkkelen til suksess tålmodighet, oppmerksomhet på detaljer og en god kremost som base. Med riktig fremgangsmåte kan denne kaken bli et spennende og velsmakende høydepunkt på ethvert måltid.