Ingredienser

750 g pølser av god kvalitet
2 ss olivenolje
2 ss smør
1 stor rødløk, finhakket
1-2 ts paprikapulver
1 kg poteter, skrelt og skåret i små biter
250 g hermetiske tomater, hakket
et stykke kassiabark eller ½ kanelstang
1 laurbærblad
2 ss hakket persille

Tilberedning

Skjær pølsene i ca 1 cm tykke skiver. Varm olje og smør i en stor tykkbunnet kjele. Fres løken i et par minutter på middels varme. Rør inn paprikapulver, stek i omkring 30 sekunder tog tilsett pølsene. Fortsett å steke under hyppig omrøring til pølsene begynner å bli gylne. Tilsett poteter, tomater, kassia eller kanel og laurbærblad samt 5 dl varmt vann. Smak til med salt og kok opp. Skru ned varmen, legg på lokk og kok på svak varme i omkring 20 min. eller til potetene er møre og det har tyknet. Rør med en tresleiv av og til. Rør opp fra bunnen så det ikke svir seg. Hvis potetene ikke er helt ferdigkokte, kan du ta kjelen av varmen og la den stå med lokket på så potetene forsetter å dampe. Rør inn persille og server retten varm eller romtemperert.