Ingredienser

3 ss Olje
2 løk hakkede
2 hvitløksfedd pressede
2 cm friskingefær
1-2 ts støttede koriander frø
1 ts mild chilipulver eller 1 knivspiss sterk chilipulver.
1 kylling delt i biter( fjernskinnet)
1 dl vann
1 ts salt
750 gram fersk spinat ,meget godt skylt og fjern stilker

Tilberedning

Varm oljen i en tykkbunnet kjele Ha i løken stek til den er gyllen.Tilsett hvitløk,ingefær ,koriander og chili.Rørestek på svak varme i 2 minutter.Legg i kyllingbitene og stek til de er pent brune på alle sider.Hell i vannet og salt og ha på lokk og la dette trekke i 20 minutter eller til den er mør.Snu på kyllingitene av og til og tilsett mer vann hvis det blir tørt.
Tilsett spinaten og vend den sammen med til den blir myk ca 1 min .Legg opp retten på fat og sever ris eller brød og kokte grønnsaker til.