Ingredienser

800 g utvannet filet av klippfisk
3 ss hvetemel
salt
pepper
1 egg
0.5 dl melk
3 ss griljermel
3 ss smør
0.5 kopp lutefisk bacon
3 tomater
0.5 kopp fetaost (fra glass) i terninger
0.5 kopp stekte biter sopp
pepper
skiver sitron
1 ss limfjordkaviar

Tilberedning

Stek baconbitene gylne og sprø over middels varme.
Tørk fisken godt og skjær i serveringsstykker. Vend dem i hvetemel med pepper og salt(?). Så i sammenvispet egg og melk, og til slutt i griljermel. Stek bitene gyllenbrune i smør i middels varm stekepanne. Varm opp soppen.
Skjær tomatene i skiver og legg dem på en seng av fetaost og stekte soppbiter på tallerkenene. Hell litt lake fra glasset over. Ha din beste potetmos (tilsmakt med hvitløk) på tallerkenen og legg fiskestykkene oppå. Pynt med bacon og legg sitron og kaviar på fisken like før servering.