Ingredienser

4 andebryst, á ca 150 g, renset for skinn og synlig fett
2 hvitløkfedd, skåret i tynne skiver
1 ss paprikapulver
1 ss olivenolje
Salsa:
1 stor mango, skrelt utkjernet og finhakket
1 rød chilipepper, finhakket
saft og revet skall av 1 lime
2 ss hakket frisk koriander
1 bunt vårløk, skåret i skiver
salt
nymalt svart pepper

Tilberedning

Lag to eller tre små snitt i hvert andebryst og dytt en hvitløkskive i hvert snitt. Gni hvert andebryst inn med litt paprikapulver.

Varm opp oljen i en klebefri stekepanne. Ha i andebrystene og la dem steke på middels varme i 5-6 minutter på hver side, til de er stekt.

Bland sammen alle ingrediensene til salsaen og krydre den godt. Server andebrystene med salsaen til, gjerne med poteter, ris eller pasta, og rikelig med grønnsaker.