1 grillet kylling. 50-75g bacon. 1ss smør. Salt, pepper. Paprikapulver. 2 løk.
Ev.2 fedd hvitløk. 1/2 rød paprika. 1/2 grønn paprika. 4 modne tomater eller 1/2 boks tomater(225g). 2-3dl yoghurt naturell. Ev.persille, gressløk, basilikum, merian.
Rens kyllingen, skjær kjøttet i ganske små biter. Stek strimlet bacon. Krydre med salt, pepper og paprikapulver. Rens løk, paprika og ev. hvitløk. Skjær løken i skiver, paprikaen i strimler og knus hvitløken. Ha grønnsakene i baconfettet og tilsett flådde tomater, delt i fire eller hermetiske tomater uten saft. Tilsett yoghurt og la retten surre over svak varme, 10-15 min. Ha i kyllingbitene og la retten bli gjennomvarm. Smak til med friske eller tørkede krydderurter.
Serveres med kokt ris, potetmos eller loff.