Ingredienser

2 dl. lunkent vann

½ pk. gjær

2 ss. olje

300 gr.(5 dl.)hvetemel

½ ts. salt

Rør gjæren ut i det lunkne vannet. Bland i olje, salt og hvetemel. Dekk bollen til med plast eller håndkle.

La deigen heve minst en ½ time.

Kjevle så deigen ut på bakepapirkledd plate, før du tar fyllet på.

Fyll:

2-3 ss. tomatpurè

litt vann (ca. 1/2 dl.)

½ løk

1/3 liten boks mais

1/3 liten boks sopp

1/3 boks skinke

200-250 gr. reven norvegiaost (goudaost)

Pizzakrydder (helst Dolly Dimple krydderblanding)

Tilberedning

Bland tomatpurè og vann og smør det på pizzabunnen. Ha på litt av den revne osten.

Hakk løken og dryss den, mais og sopp jevnt på bunnen oppå osten.

Skjær skinken i passe biter/terninger, og ha den også på.

Ha på resten av den revne osten.

Dryss på pizzakrydder.

Steketid:220 grader, midterste rille, ca.15-20 minutter.