2 ss olivenolje
1 løk i skiver/biter
1 presset hvitløksbåt
1 squash i biter/skiver
6-8 poteter (kommer an på størrelse)
1 ts tørket eller 1 ss frisk basilikum
1 ts tørket eller 1 ss frisk timian
1 ts paprikapulver
salt, kajennepepper
revet ost med god smak, f.eks gulost eller parmesan
Varm opp oljen og fres løk og hvitløk litt. Tilsett poteter og fres på midels sterk varme. I 10-20 minutter alt ettersom hvor store biter. Man kan også forkoke potetene, da kan dropper man denne runden med steking. Et lokk på stekepannen vil gjøre stekingen raskere. Tilsett squashen og krydderne, og stek i ytterligere 10 minutter. Dryss på ost og legg lokk på pannen fram til osten har smeltet. Serveres med godt brød (f.eks urte- eller hvitløksbrød) eller knekkebrød, og eventuelt litt salat.