Ingredienser

4-6 ss olje
1/5 ts dyvelsdrek (kan sløyfes)
4-5 curry patta (karriblader)
1 ts rai (sennepsfrø)
1 ts haldi (gurkemeie)
1 ss frisk revet ingefær
1 ts salt
1 ts chilipulver
1 ts malte korianderfrø
2 dl kefir
1/2 kg poteter
2 dl vann
2 ss finsnittet dhaniya (koriander)

Tilberedning

Serveres med ris eller (som her) med NAAN brød.
Skjær skrelte poteter i biter (ca. 2 x 2 cm). Bland sammen salt, chilipulver, gurkemeie, malte korianderfrø og kefir i en stor boller. Bland inn potetene. Varm olje i en gryte, tilsett dyvelsdrek, karriblader, sennepsfrø og spisskum. Når det ”popper” tilsettes de krydrede potetene. La dem koke 3-4 minutter og hell på 2 dl vann. La det småputre videre i ca. 15 minutter til potetene er møre. Pynt med koriander, og ha gjerne myntechutney til.