Ingredienser

4 kyllingfileter
3 paprikaer, gjerne i ulike farger
2 purreløk
1 boks (227 g) ananasr inger i juice
4 porsjoner potetmospulver
2 ss olje
1 ss karri
1 ts salt
1-2 kryddermål pepper
2 ss eddik
1 ss sukker
1 ss Maizena maisstivelse

Tilberedning

1. Skjær kyllingfileten i strimler. Skyll, ta ut kjernen og strimle paprikaene. Skyll, rengjør og strimle purreløken.
2. Stek kylling, paprika og purre i olje i ca. 5 min. under omrøring. Krydre med salt, pepper og gjerne karri.
3. La ananasen renne av, men ta vare på juicen. Skjær ananasen i biter. Bland juicen med eddik, sukker og Maizena maisstivelse. Hell blandingen i pannen og la det koke noen minutter. Bland i ananasen.
4. Tilbered potetmosen ifølge pakkens anvisning.
5. Legg mosen i en krans på et serveringsfat.
6. Legg kyllingblandingen i midten og server. Brød og blandet salat passer bra til.