Ingredienser

4 stk. nakkekoteletter av svin
8 stk. potet
2 stk. løk
4 stk. tomat
2 ss olje til pensling
2 ts salt
2 ts provencekrydder

Tilberedning

Vask potetene godt, men la skallet sitte på. Del potetene i to, pensle dem med olje og dryss over litt salt. Legg dem på en stekeplate eller rist og la dem bake i ovnen på 225° C i ca. 20 minutter. Skru på grillelementet i ovnen. Pensle kotelettene med litt olje, dryss over provencekrydder og legg inn kotelettene sammen med potetene. Grill kotelettene i ca. 10 minutter på hver side. Løken deles enten i to eller i fire, tomatene kan grilles hele eller delt i to. Pensle lett med olje og dryss over litt salt og provencekrydder. Legg dette inn i ovnen når du snur kotelettene. Grilles i ca. 10 minutter. Server med strimlet grønn salat som dynkes lett emd vinaigrette og godt brød.