Ingredienser

8-10 poteter, ca. 800 g
500 g rødspettefileter
1 boks (350 g) reker i lake
1 stor purreløk
1 pakke (2 1/2 dl) sitronsaus
1 ts salt
1 kryddermål pepper
1 dl vann

Tilberedning

Skrell og skjær potetene i båter. Kok potetene myke i lettsaltet vann, ca. 10 min. Legg rødspettefiletene på en skjærefjøl. Strø over 1 ts salt og pepper. La rekene renne av. Fordel rekene på filetene og rull sammen. Skyll, rengjør og strimle purreløken. Legg purren i bunnen av en traktørpanne. Legg rødspettefiletene oppå og hell over 1 dl vann. La det koke under lokk i ca. 5 min. Hell over sitronsausen og kok noen minutter til.
Server den rekefylte rødspetten med sitronsaus, kokte potetbåter og paprikaringer.