Hva er veien til et renere liv og behøver vi å leve et renere liv? Mange sier ja til det spørsmålet og det er en trend i tiden at flere og flere mennesker ønsker å leve renere. Vi kan ikke unngå å lese om diverse kjemikalier i mat, GMO og en stor mengde andre unaturlige elementer vi får i oss via mat/nytelsesmidler eller smører oss inn med. Dette ønsker vi nordmenn å forandre på, men vet ikke helt hvordan det går an å forandre på det. Dansker f.eks. er mye flinkere enn oss nordmenn til å kjøpe økologisk, hvorfor det? Mye avhenger nok av at riktig informasjon tilfaller dem.

Men hvordan kan vi unngå skadelige elementer i det daglige? Helt konkret? Denne boken prøver å gi et svar på det ved å fortelle oss om metoder samt gi oss gode oppskrifter vi kan benytte oss av.

Forlagets omtale:

renere-livDen naturlige veien til en renere og mer økovennlig livsstil.

Få mer energi, glødende hud, et freshere hjem og et sunnere kosthold. Her får du personlige, enkle og inspirerende tips om plantebasert mat, økologisk sminke, giftfrie skjønnhetsprodukter og miljøvennlige vaskemidler, klær og tekstiler.

I tillegg til masse oppskrifter på næringsrik mat, hjemmelaget skjønnhetspleie og naturlige vaskeprodukter.

Du finner nyttig informasjon om helsefordelene ved å velge et renere kosthold, grønnere skjønnhetsprodukter og økologiske tekstiler.

Boken inneholder også oversikter over forfatternes favorittprodukter, Do-It-Yourself-prosjekter, insidetips om det beste innen økofashion, snille alternativer til giftige vaskemidler, smarte oversikter over verstingstoffer, nyttige sjekklister, verdifulle handlelister og ikke minst: en stor oppskriftsdel med kjempegode, sunne og plantebaserte favorittretter til både frokost, lunsj, middag og dessert.

Dette er en praktisk og inspirerende bok om å legge om livsstilen på en enkel måte. Alle oppskriftene er plantebaserte, er uten gluten, sukker og melk.

Du kan bestille boken her: Renere liv