Ingredienser:

6 kyllingbryst

Rosmarinmarinade

4 ss finhakket frisk rosmarin (eller 4 ts tørket)
5 båter finhakket hvitløk
2 finhakkede sjalottløk
10 knuste enebær
1 ss finhakket sitronskall
Saft av 1 sitron
3/4 dl olivenolje
1 ss Dijonsennep
1/2 dl soyasaus
2 ss chilisaus

Tilberedning:

Bland alle ingrediensene til marinaden og legg i kyllingbrystene.

Vend brystene i marinaden og la dem ligge i 1/2 time på kjøkkenbenken eller natten over i kjøleskap.

Dersom de ligger natten over, ta dem frem og la dem temperere seg på kjøkkenbenken i 1/2 til 1 time før de skal grilles.

Tørk av kyllingbrystene med kjøkkenpapir. Legg kyllingbrystene på grillen og la dem bli gjennomstekt. Pensle med olivenolje under stekingen hvis det behøves. De kan også selvsagt stekes i stekepanne, brun dem raskt på hver side og la de steke ferdig på svakere varme.
Servering

Server kyllingbrystene på en seng av sprø salat med fargerike grønnsaker med dressing av olivenolje, litt sitron og salt og pepper, og server godt brød til.