Ingredienser:
Røre til rullekaken:
4 egg
1,5 dl sukker
2 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
Fyll:
3-4 dl syltetøy eller bær etter ønske og smak
3 dl kremfløte.
3 dl kremfløte til pynt.
Tilberedning:
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt sammen mel og bakepulver og vend det forsiktig inn i eggedosisen. Bre røren jevnt utover i ca 1 cm tykt jevnt lag i en bakepapirkledd langpanne. Steik kaken midt i ovnen ved 225 gr i 6-8 min, til den er lyst gyllen.
Dryss et bakepapir med sukker. Vend kaken ned på papiret og dra av papiret fra langpannen.
Bre syltetøyet/bærene ut over kaken. Pisk 3 dl krem og legg over. Rull kaken forsiktig sammen fra langsiden og la den ligge med skjøten ned. Pisk nye 3 dl krem og pynt kaken utenpå etter ønske. Pynt ellers med bær som syltetøyet inni kaken eller det du ønsker.
Rullebløtekake er en litt anderledes bløtekake som er lett å lage og smaker deilig.