Ingredienser

Brød:

500 gr. hvetemel

1 ss. sukker

50 gr. margarin

1 ts. salt

½ pakke gjær

ca. 3 ½ dl. melk

Lunk melken, og løs opp gjæren i den. Tilsett smeltet margarin og sukker. Elt inn salt og hvetemel, husk brøddeig skal ALLTID eltes godt.

Hev deigen ca. 1 time, med klede eller plastikk over.

Elt deigen godt på bakebordet og form det til et rundt sprekkfri brød, som legges på bakepapirkledd plate.

Hev en gang til, ca. 1 time til (tildekket ).

Steketid:200 grader, nederste rille, ca. 35 minutter.

Fyll:

5 hardkokte egg i båter

1 boks opphakka skinke

1 liten finhakka purre

5-6 ss. majones

4 dl. reven ost

Tilberedning

Bland alle ingrediensene til fyllet forsiktig sammen.

Skjær av toppen av det runde brødet (det skal ikke brukes ), ha på smør og sennep på brødet.

Legg på fyllet. Skjær med ostehøvel ost som skal dekke hele fyllet.

Sett brødet inn i stekeovnen igjen, og stek brødet til osten er smeltet.

Steketid:200 grader, ca. 15-20 minutter, nederste rille.