Ingredienser

250 g mosede varme poteter
90 g smeltet sjokolade
1,5 ts natron oppløst i litt varmt vann.

Blandes sammen og dekkes slik at det holder seg varmt.

250 g mykt smør og 400 g sukker

røres hvitt.

4 store egg piskes og blandes i smøret.

250 g hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 1/4 dl melk

Alle ingrediensene blandes sammen.

Til slutt blandes potetmassen sammen med resten av deigen.

Fordel deigen på to 22 cm. kakeformer. Dette for at kaken skal ha to lag og er vanskelig å skjære på langs.

Stekes ved 190 grader i ca. 45 minutter.

Glasur:

6 ss kaffe
4 ss kakao
75 g smeltet smør
500 g melis
2 ts vaniljesukker

Alle ingrediensene blandes sammen.

Tilberedning

Ha glasur mellom de to lagene med kake, og over og på sidene.

Kaken må fryses, da det er med på å gi den konsistens som konfekt.

Denne oppskriften er laget av Arne Forslund Bakken på www.hagenpaakleiva.net