Ingredienser

3 egg
2 dl Sukrin
1 dl hvetemel
½ dl Hi-maize (kan erstattes med hvetemel)
½ ts bakepulver
½ dl kakaopulver
2 ts vaniljesukker
¼ ts salt
3 dl (1 beger) Kesam Mager
revet skall av 1 stk. appelsin eller lime (valgfritt)
50 gr valnøtter hakket (valgfritt)

Tilberedning

Sett stekeovnen på 200 grader.
Visp egg og Sukrin til luftig eggedosis. Bland mel med Hi-maize, bakepulver, kakaopulver, vaniljesukker og salt. Bland det forsiktig i eggedosisen. Rør inn Kesam, og evt. revet skall og hakkede nøtter. Hell røren i en smurt rund kakeform på ca. 24 cm i diameter og stek kaken i ca. 40 minutter.

Kaken smaker best avkjølt, gjerne dagen etter. Dryss gjerne melis over kaken før servering.

Tips: Server sjokoladekaken med halvblandet vispet krem blandet med Kesam til. Herlig kalorilett krem for kremelskere!