Ingredienser:
Deig:
125 g smør, romtemperert
3 dl mel
2 1/2 ss vann, kaldt

Fyll:
1 rød paprika i biter
100 g sjampinjong i biter
400 g blandede skalldyr
2 ss smør
Salt og pepper
2 ts karri

2 dl H-melk
2 dl fløte
5 egg
1 dl ost, revet

Fremgangsmåte:
Smuldre mel og smør i en bolle. Bruk fingertuppene. Arbeid forsiktig til alt er finfordelt. Tilsett vannet og arbeid deigen raskt sammen. Sett deigen kaldt og la den stå 1 time.

Kjevl ut deigen. Fordel i form, godt oppover kanten, og prikk med gaffel. Stek ved 200 °C i ca 10 min.

Stek paprika, sjampinjong og skalldyr i smør og krydre med salt, pepper og karri.

Pisk sammen melk, fløte og egg. Fordel fyllet med eggemelken i paiskallet og stek i ovn på 180 °C i ca 30 min. Ha revet ost på toppen og gratiner på 200 °C de siste 5 min.

Servér med salat, brød og en god dressing.