Ingredienser:

*
Bunn:
2½ dl havrekjeks i smuler
* 3 ss sukker
* 5 ss smeltet TINE Ekte Meierismør
*
Fyll:
2½ dl TineYoghurt Alltid Skogsbær
* 250 g 2 begre Snøfrisk Naturell
* 100 g melis
* 6 plate gelatin
* 2 ss TineMelk Hel
* 2 ts vaniljesukker
* 3 dl TINE Kremfløte
*
Pynt:
1 dl saft
* 2 plate gelatin
* 5 dl bær f.eks. blåbær og tyttebær

Fremgangsmåte:

1.

Rund kakeform: 22 cm. i diameter.
I stekeovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter.
2.
Bunn:

Bland alt til bunnen og trykk den ut i smurt form. Stek bunnen gyllen. Avkjøl.
3.
Fyll:

Rør osten myk med yoghurt og melis. La de seks gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i ½ dl kokende varmt vann. Bland smeltet gelatin med ostemassen, melk og vaniljesukker. Visp kremfløten og bland forsiktig med ostemassen. Hell fyllet over bunnen og la stå på et kjølig sted til det har stivnet.
4.
På toppen:

La de to gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem ut vannet og smelt det i 1 dl kokende varm saft. Legg bær på kaken og hell over gelatinsaften når den begynner å tykne. Sett ostekaken kaldt til neste dag.
5.
Ved servering:

Ta av ringen på kakeformen og server gjerne ostekaken med vispet krem til.