Det finnes veldig mange suspekte slankeprodukter der ute, slankeshakes er ingen unntak (Herbalife har noen som visstnok skal fungere). Man ville kanskje trodd at slankeshakes er bare tull. Men flere millioner bruker det hvert år på verdensbasis så da må det vel fungere? Dette har vi prøvd å finne ut ved å søke opp suksesshistorier og de som mildt sagt har hatt dårlige opplevelser med slankeshakes.

Slankeshaken gjør jobben for deg?

Hvis du tror at slankeshaken gjør jobben for deg så tenker du svært kortsiktig og ikke minst så er du lat. Dersom du er seriøs om å gå ned i vekt så må du bare legge fra deg den tankegangen først som sist. Når vi har snakket med folk som har prøvd forskjellige typer shakes for slanking så har det vært en fellesnevner uavhengig av hvilket merke på hvem som har hatt suksess og hvem som ikke har hatt suksess.Ut fra våre funn har vi laget noen suksesskriterier for vekttap med shake, og man trenger ikke Herbalife for at det skal virke.

Sukesskriterier for slanking

– Slankeshaken må kombineres med trening/mosjon

– Slankeshaken må ikke bli et substitutt for alle måltider

– Du må ha et langsiktig perspektiv

– Et sunt kosthold i bunnen er viktig 

Vår konklusjon

For noen mennesker så kan slankeshake være et verktøy for å få i seg riktig mengde næring i en tøff hverdag. Men en slankeshake alene, eller Herbalife, vil ikke gjøre deg slank, kanskje i det korte perspektivet. Men i lengden så vil en slikk shake ikke hjelpe deg. Det finnes ingen snarveier til å bli slank, du må jobbe både fysisk, psykisk og et godt tips kan være å få en motivator. Hvis du sliter med alvorlig overvekt så finnes det mye hjelp å få hos sykehusene som sitter på ernæringsrådgivere og leger med spesialtfelt innenenfor overvvekt.