Ingredienser
5 eggehviter
4dl.farin
30 Ritzkjeks
250 gr peanøtter
11/2 ts bakepulver
11/2ts vaniljesukker
Krem:
5 eggeplommer
4ss.melis
75gr.mørk sjokolade
1 pk.fløte
Tilberedning
Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Alt blamdes og haes oppi langpanne på bakepapir
Stekes på 170 gr i 20 min. Del kaken i to mens den er varm,når kaken er lunken legges den på rist til den er helt kald.
Eggeplommer og melis piskes til eggedosis.Smelt og avkjøl sjokoladen.Pisk fløten stiv.Alt skal blandes forsiktig.
Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen,så skal den andre delen av kaken oppå,og resten av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Kan fryses.