Ingredienser 2,5 dl sirup 1 dl sukker 1 dl kokosmasse 1 glass peanøttsmør 1 ts vaniljesukker (blandes og varmes opp i en kjele) 1 liter Corn Flakes (blandes inn i den andre blandingen) Topp: 2 plater kokesjokolade 2 ss delphia-fett (varmes og legges oppå det andre som et sjokolade-lokk) Tilberedning Når du har fått blandet inn all Corn Flakes-en, tar du hele herligheten ut av kjelen og legger på en plate av et eller annet slag. Du kan bruke hva som helst, dette skal ikke inn i stekeovnen…) Du fordeler «deigen» slik at det blir et jevnt lag på 2-3 cm. Nå kan du legge på sjokoladelokket og fordele det på hele flaten. Deretter tar du brettet du la dette på og legger dette inn i kjøleskapet. La dette stå over natta, og neste morgen kan du begynne å skjære opp og spise.

Mer om Snickerskake

Snickerskake er kjent for mange som en forlokkende dessert, en perfekt blanding av salt, søtt og nøttete, noe som gir en opplevelse som likner den du får ved å spise en Snickers-sjokolade. Men vet du at det finnes mange varianter av denne kaken, som lett kan tilpasses etter smak og preferanse?

For eksempel, har du hørt om Snickerskake med sjokoladebunn? Denne varianten starter med en rik, sjokoladekakebunn som deretter får en lag av karamellfyll og peanøtter på toppen, før det hele dekkes med et lag av sjokoladeganache. Den har alle smakene du kjenner fra snickers, men med et ekstra lag syntig sjokolade for de ultimate sjokoladeelskerene.

En annen populær variant er Snickerskake med browniebunn. Her er grunnlaget en fudgy brownie, noe som gir en dypere smak og en mer intens sjokoladeopplevelse. Karamellfyllet er ofte laget med en blanding av karamellsaus og krem, noe som gir et glatt, rikt fyll. Og peanøttene tilsettes enten som hakkede nøtter, eller som peanøttsmør blandet inn i karamellen.

For de som foretrekker en lettere opplevelse, er Snickerskake med kakebunn ett godt alternativ. Her benyttes en vanlig lys kakebunn, som deretter toppes med karamellfyll, peanøtter og sjokoladeganache. Dette gir en mer balansert og lettere kake, som kan nytes som dessert uten å føle det for tungt.

Visste du at det også er noen varianter av Snickerskake som ikke inneholder sjokolade i det hele tatt? Disse variantene er ofte mer lik en tradisjonell peanøttkake, men med tillegg av karamellsaus og crunchy, salte peanøtter for å gjenskape de kjente Snickers-smakene. Dette er en flott måte å inkludere de deilige smakene fra Snickers i en kake, selv for de som kanskje ikke tåler sjokolade, eller bare ønsker en litt annerledes dessert.

Uansett hvilken variant av Snickerskake du velger, er dette definitivt en dessert som vil tilfredsstille søtetannen. Det er en fin balanse mellom søtt og salt, med en rik smak og mange forskjellige teksturer. Uansett hvilken variant du velger, er Snickerskake en kake som alltid vil bli mottatt med glede!.