Ingredienser
500 g kyllingfilet, i biter
2 ss olje
2 ss hakket ingefær
1/4 kopp hakket løk
1 ts malt hvit pepper
2 ts garam masala
2 ts hakket grønn chili
2 ts hakket koriander
1/4 kopp most cottage cheese
salt etter smak
1 1/3 ss sitronsaft
1 1/4 kopp hvetemel
1 kopp melk
1/2 ts sukker
salt etter smak
3 1/3 ss olje
2 vispede egg
Tilberedning
Fres ingefær og løk i litt olje ca 30 sekunder. Tilsett kylling, hvit pepper, garam masala, chili og koriander og stek under omrøring. Tilsett cottage cheese, salt og sitronsaft.
Sikt melet i en bolle og hell i melk, salt, olje og egg. Bland til en myk deg og la stå 30 minutter. Kna deigen igjen, del i 6 emner, dekk dem til og la stå 15 minutter. Kjevle emnene ut til 24 cm runde leiver. Stek dem på begge sider ved 175 grader i 3-4 minutter. Del hver leiv i 6 deler og fyll hver del med kyllingblandingen, form til en sigar og lukk kantene med vann. Frityrstek til de er gylne.