Ingredienser
600 g kylling-, svine- eller oksekjøtt
4 vårløk
3 røde chili
1 bunt gressløk
1 bunt bladpersille
20 g frisk mynte
45 g bønnespirer
125 g bambusskudd
20 rispapiromslag
2 ss Nuoc nam (vietnamesisk fiskesaus)
1 rød chili
2 fedd hvitløk
2 ss limesaft
1 ts sukker
Tilberedning
Pensle begge sider av rispapiromslagene med vann. Stable dem på en tallerken, drypp over litt ekstra vann og dekk med plastfolie til de skal brukes. Skjær kjøttet i tynne strimler og stek gyllent i panne. Legg over i en bolle. Finhakk vårløk, chili, gressløk, persille og mynte. Legg i boller sammen med bønnespirer og bambusskudd og plasser på bordet. Bland finhakket chili, hvitløk, limesaft, sukker og fiskesaus til en dip. Hver enkelt forsyner seg med et rispapir og fyller etter smak, dyppes i sausen.