Spaghetti Carbonara

Ingredienser

250 g spaghetti
150 g bacon
1 løk
2 eggeplommer
2 dl kremfløte
Ca. 1/2 ts nykvernet svart pepper
Dryss: Finrevet ost

Tilberedning

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Skjær baconet i små biter. Skrell og grovhakk løken. Brun baconet og la løken surre med til den er blank og mør. Visp sammen eggeplommer og fløte. Sil kokevannet fra spaghettien. Ha den tilbake i kjelen sammen med bacon og løk. Rør raskt i egg/fløteblandingen. Smak retten til med pepper og eventuelt litt salt. Server pastaen med finrevet ost på og gjerne en grønn salat til.

7 kommentarer om “Spaghetti Carbonara”

  1. GLEMTE Å SI AT JEG SYNES DEN VAR BEST MED FERSK PASTA. SÅNN NÅ SA JEG DET. OBS HAR PÅ CAPS LOCK XP sånn det var bedre nå har jeg ikke caps-lock mer…. <3 PEAC OUT BITCHES ;**

  2. DEN VAR GOD KJEMPE GOd JAAA <3 likte den ;* lag mer XD namnamnam, hihi
    men var litt liten oppskrift da XP meeeen deeet som vaaaar vaaaar diiiiiiiigggg XDD <3333333333

  3. Denne carbonaraen var kjempegod og enkel å lage. Jeg hadde i en del revet ost rett etter påføringen av fløteblandingen, noe som gjorde den mer seig og creamie. Toppet retten med pamesan. Smart og effektiv oppskrift, takk!

Legg igjen en kommentar