# Spaghetti ( uten egg )
# 3 ss Oliven olje
# 1 stk Fenikkel
# 1 stk Løk
# ca. 250g Spinat ( eller 5 terninger fryse spinat )
# ca. 100g Soltørkede tomater ( Gjerne i marinade )
# 4 ss Balsamico ( vineddik )
# 1 dl Grønnsaks buljong
# Muskat
# Salt
# Pepper
1. Kok opp spaghettien etter anvisning på pakken.
2. Skjær fenikkel og løk i skiver og sauter i olje i en kasserolle ca. 10 til de er gylne og fine.
3. Tilsett spinat og rør til den faller sammen.
4. Tilsett hakkede soltørkede tomater og balsamico.
5. Tilsett grønnsaks buljong og la det koke på svak varme til det meste av vesken har fordampet.
6. Bland spaghettien med sausen.
7. Kryddre med salt, pepper og muskat etter smak.