1/4 kopp vineddik
1/2 kopp ketchup
1 spiseskje soyasaus
1 boks ananas (med saft)
3 spiseskjeer brunt sukker
2 spiseskjeer maizena
1/2 teskje salt
1/2 teskje knust frisk ingefær (bare hvis du vil)
En kilo griseribbe, delt i serveringsstykker
– Varm opp ovnen til 165 grader.
– Bland eddik, ketchup, soyasaus og ananas i en medium varm panne. Rør inn sukker, maizena, salt og ingefær. Kok opp dette under omrøring til det tykner.
– Legg et lag med ribbe i en langpanne. Tom over halvparten av sausen. Legg på et lag til med ribbe og tøm på resten av sausen. Dekk til med folie.
– Bak alt i ovnen til det er ferdig. 1 til 1 1/2 time. Stek på svak varme opptil 8 timer hvis du vil ha verdens møreste kjøttmiddag.
Godt med f.eks. bakt potet.
nydelig.topp
stek på svak varme i 8timer for mørt kjøtt,men skal det bakes i ovnen først? hvor svak varme?