Ingredienser

1/4 kopp vineddik
1/2 kopp ketchup
1 spiseskje soyasaus
1 boks ananas (med saft)
3 spiseskjeer brunt sukker
2 spiseskjeer maizena
1/2 teskje salt
1/2 teskje knust frisk ingefær (bare hvis du vil)
En kilo griseribbe, delt i serveringsstykker

Tilberedning

– Varm opp ovnen til 165 grader.

– Bland eddik, ketchup, soyasaus og ananas i en medium varm panne. Rør inn sukker, maizena, salt og ingefær. Kok opp dette under omrøring til det tykner.

– Legg et lag med ribbe i en langpanne. Tom over halvparten av sausen. Legg på et lag til med ribbe og tøm på resten av sausen. Dekk til med folie.

– Bak alt i ovnen til det er ferdig. 1 til 1 1/2 time. Stek på svak varme opptil 8 timer hvis du vil ha verdens møreste kjøttmiddag.

Godt med f.eks. bakt potet.