Ingredienser

1 løk
3 ss olje
1/2 ts salt
1 ss mjøl
2 dl mjølk
muskatnøtt
100-200 g spinat (finhakka, tint, avrent)
parmesan eller anna ost

Deig:

2 dl kveitemjøl
1 ts bakepulver
1 ts sukker
1/2 ts salt
1 samanpiska egg
1/2 dl olje
1/2 dl mjølk

Tilberedning

Fyll:
Steik løken i olje til den er gyllen. Tilsett salt og mjøl og la den koke i 2 min. Tilsett mjølk og muskatnøtt gradvis til du får ein tjukk saus. Tilsett spinat og ost.

Deig:
Bland dei tørre ingrediensane. Tilsett ein blanding av dei våte ingrediensane til deigen lar seg forme.

Klapp ut deigen i ein paiform eller vanleg kakeform. La deigen gå litt opp over kanten slik at den kan holde på fyllet.

Steikast ve 200°C i ca. 1/2 time på nederste rille.