2 steinbitfileter á150 gram
1 avokado
12 cherrytomater delt i to
2 ss revet cheddarost
½ ss olivenolje
1 ss sitronsaft
Krydder: 2 ss frisk basilikum, 1 ss revet sitronskall, salt og grovmalt pepper
Ta to stykker med folie, smør de med olivenolje, legg et fiskestykke på hver av foliearkene.
Salte og pepre. Del avokadoen opp i 8 skiver, press sitronsaften over. Legg 4 skiver på hver fiskefilet. Fordel tomatene og legg basilikumblader, revet sitronskall og ost oppå fisken.
Sett formene inn i ovnen som er varmet til 225 grader, og stek i ca. 15 minutter.
Tilbehør: Del to store poteter i tynne skiver, legg dem på smurt folie, salte og pepre, stek dem sammen med fisken.
Hvorfor det? Syns det ser utrolig godt ut.
Denne oppskriften er perfekt dersom du ønsker å ødelegge et stykke god fisk.