Ingredienser

2 kg kjøtt i (3 cm) store terninger
1,5 kg små løk hele
4 fedd hvitløk (delt i 6)
2 dl rødvin
4 cm kanelsteng
½ ts malt allehånde
2 dusker timian
6 blad rosmarin
½ ts knust sort pepper
salt etter smak
6 små laubærblad
1 ss rødvinsedikk
1 liten boks (140gr) tomatpure
5 dl vann

Tilberedning

Brun kjøttet på sterk varme i 10 min, og legg over i stor gryte med krydder og væske.
Stek løken god og la den syde lenge i panna la også den delte hvitløken streke med, imens kjøttet koker i gryta.
Kjøttet må minst koke 1,5 – 3 t (etter hvilket kjøtt du bruker).
Siste timen får løken koke med i gryta
Server med Sitronbakte poteter, kokt potet, ris(pilafris) el. Brød.
Lag en frisk salat til.