Ingredienser:
Ca. 600 gram strutsesmåkjøtt
4 burgerbrød
Relish:
50 gram løk
175 gram sukker
2 dl Risvineddik
1 papaya
Frisk ingefær
Maisenna (snowflake)
Frisk koriander
2 tomater
4 salatblader
800 gram poteter
Olivenolje
Paprika
Tilberedning:
Småkjøttet hakkes og formes til 4 flate karbonader.
Relish lages ved å koke sukker og eddik med hakket løk som jevnes med snowflake. Så has i hakket papaya. Skal koke i ca. 15 sekunder. Deretter avkjøles det og blandes med hakket koriander.
Potetene skrelles, skjæres i båter og snus i olje/paprika. Stekes i ovn ved 200 grader i 45 minutter.
Burgerne stekes og legges i burgerbrødene med tomat i skiver, salat og relish. Strutseburger serveres med stekte poteter.
Porsjoner:
4 pers.