Ingredienser:
1 plate (ca 70 gr) sukker- og melkefri sjokolade
4,5 dl mel
1,5 ss kakao
1,5 ss flytende søtningsmiddel
2,5 ts bakepulver
0,5 ts salt
1/8 ts natron
1,5 ss olje
1,5 ss vann
1 ts bakepulver NB! Disse tre ingrediensene blandes sammen i en liten skål.
2 dl eplejuice
0,75 dl. olje
Tilberedning:
Hakk sjokoladeplaten. Bland sjokoladen med mel, kakao, søtningsmiddel, bakepulver, salt og natron i en stor bolle. I en mindre bolle blandes olje/vann/bakepulver, deretter tilsettes eplejuice og oljen i den lille bollen.
Bland dette inn i den tørre blandingen. Rør godt og fyll hver muffinsform 2/3 full.
Stekes ca. 18 min. på 200 grader midt i ovnen.
Nå har jeg prøvd oppskriften. Den var faktisk uspiselig. 🙁 Bør fjernes fra siden.
Hei! Jeg er ikke så kjent med sukkererstatning i mat enda, men lurer på om det går an å bruke canderel-pulver f eks i stedet for flytende? Hva er fordelen med flytende sukkererstatning i forhold til pulver? 🙂 Jeg har veldig lyst til å prøve denne, skjønner du.