Ingredienser

600 g svinefilet eller noisetter
1 gul løk
1 fedd hvitløk
1 ss olje
1 ts salt
1 krm pepper
1 dl matfløte
1 dl vann
2 ss kraft av kalv
2 ss fransk sennep
1 ss maisstivelse
150 g friske sukkererter
1 pose vårløk
1 knippe reddiker
1 ss olivenolje
persille

Tilberedning

1. Rens kjøttet og skjær det i skiver om det ikke er ferdigskåret. Skrell og hakk løk og hvitløk.
2. Brun kjøttet i olje i en stekepanne. Tilsett løken og la det forsatt brunes noen min. Krydre med salt og pepper.
3. Visp sammen matfløte, vann, kalvekraft, sennep og maisstivelse. Bland det sammen med kjøttet. La det koke i 3 – 5 min.
4. Rengjør og skyll sukkererter, vårløk og reddiker. Del dem i ønsket størrelse. Skyll og hakk persillen. Stek grønnsakene hurtig i olivenolje, og krydre med salt og svartpepper. Tilsett persillen mot slutten av steketiden.
5. Server med presset potet og grønnsakene.