Ingredienser

800 g fiskefilet
2 løk
2-3 hvitløkbåter
3 ss olivenolje
6 modne tomater
4 selleristilker
2 fennikel
2 dl tørr hvitvin
pepper og paprikapulver
spansk pepper
1 sitron
1 stor grønn paprika

Tilbehør:
Grønne oliven, middagsris evt baguetter

Tilberedning

I stekeovn: Ved 225 gr. varme etter tykkelsen på fisken, ca. 30 + 15 minutter.

Hell oljen i en ildfast form med presset hvitløk. Legg tomatbåter, selleristilker og fennikel i biter, løk i ringer og fisken i passende stykker i formen. Vend forsiktig rundt med to gafler. Hell over vin og krydre retten. Ha formen i ovnen som angitt.

Etter et kvarter tas den ut.

Fordel paprikaringer på toppen og kryst over sitronsaft. Så tilbake i ovnen som anvist.

Server den duftende formretten rykende varm