Ingredienser

½ hodekål, strimlet (bruk foodprocessor)

4 grønne vårløk, hakket

1-2 kokte kyllingbryst, rensket og skåret i små biter

Bland disse ingrediensene i en serveringsbolle.

1 pakke kylling Ramen noodles, smuldret

2 ss. sesamfrø

½ kopp skivede mandler

Tilberedning

Rist mandler og sesamfrø i en tørr panne til de er gyldne. Avkjøl.

Dressing:

3 ss. sukker

½ kopp olje

½ ts. pepper

1 pk. seasoning mix fra Ramen noodles

2 ss. eddik

1 ts. salt

Bland alle ingrediensene til dressingen sammen.

Merk:

Dressingen kan tilsettes hodekålblandingen hvis den skal serveres samme dag. For at noodles, mandler og sesamfrø skal holde seg sprø, er det best å blande det inn rett før servering.

Dersom du dobbler oppskriften, bruk da bare 1 ½ pk. av seasoning mix, eller etter smak.