½ hodekål, strimlet (bruk foodprocessor)
4 grønne vårløk, hakket
1-2 kokte kyllingbryst, rensket og skåret i små biter
Bland disse ingrediensene i en serveringsbolle.
1 pakke kylling Ramen noodles, smuldret
2 ss. sesamfrø
½ kopp skivede mandler
Rist mandler og sesamfrø i en tørr panne til de er gyldne. Avkjøl.
Dressing:
3 ss. sukker
½ kopp olje
½ ts. pepper
1 pk. seasoning mix fra Ramen noodles
2 ss. eddik
1 ts. salt
Bland alle ingrediensene til dressingen sammen.
Merk:
Dressingen kan tilsettes hodekålblandingen hvis den skal serveres samme dag. For at noodles, mandler og sesamfrø skal holde seg sprø, er det best å blande det inn rett før servering.
Dersom du dobbler oppskriften, bruk da bare 1 ½ pk. av seasoning mix, eller etter smak.