Et must hvis du liker asiatisk mat. Dette er en av de aller mest kjente rettene fre thailandsk kokekunst. Ikke døm denne suppen etter farge og utseende, du blir garantert overrasket og du får garantert vann i munnen av denne suppen. Den har alt. Krydder, salt, sur, søt… Det er en all-round suppe du kan servere når som helst.

Ingredienser
2 dl peanøttolje
2 ss finhakket ingefær(fersk)
2 finhakket chili
2 stengler sitrongress, hakket i små biter
4 fedd finhakket hvitløk
3-4 kyllingfileter i strimler
2 små rødløk i ringer
5 vårløk i ringer/biter
200g hermetiske bambusskudd
1 boks vannkastanjer i skiver
juice av 2 lime
2 bokser kokosmelk
soyasaus etter smak
sesamolje etter smak(dette tar jeg på gefulen..)
1-2 pak choy kål (fåes i invandrerforretninger)
salt og nykvernet pepper
halv bunt koriander

Tilberedning
Varm oljen i en stor kjele, fres hvitløk, ingefær, chili, sitrongress. Tilsett kyllingen og de øvrige grønnsakene. Ha i limejuice og kokosmelk, kok opp, la småkoke i 2-3 minutter. Smak til med soyasaus og sesamolje, ha tilslutt i pak choy kålen. Smak til med salt og pepper, dryss over koriander rett før servering