Ingredienser

Kyllingfileter

Skjær kyllingfileten i små stykker.

Marinade:
1/2 l yoghurt naturell
ca 1/2 hvitløk, presset
litt fersk presset ingefær
litt grønn chili
litt salt
1-2 ts garamasalapulver
1-2 ts rød chili pulver
sennepsolje

Legg kyllingfiletene i marinaden og la de ligge i kjøleskapet over natta!

Masala:
1 boks hermetiserte tomater
3 tomater -event en boks til med hermetiserte
1 stor løk i biter
1/2 presset hvitløk
1 bit presset (fersk) ingefær
1/2 grønn chili
2 ts nellik
4 krm kardemomme
4 laubærblad
2 ts paprikapulver
2 ts gurkemeie

Tilberedning

Bland alle ingrediensene og la det koke til alt er mørt/»bløtt». Sil så masalaen-press gjennom sila slik at du får mest mulig med i sausen!

sett ovnen på 225 grader og varm den opp. Tre kyllingfilet-stykkene på stålspidd event legg de i en ildfast form, og stek de på rist i ovnen til de er brunet.

Bland resten av marinaden med masalaen.
Putt masalaen i ei gryte og tilsett:
1ss honning (flytende)
1 boks fløte
2 ss smør
3 ts bukkehornblad (fenugreek leaves/kasun methi)
Tilsett kyllingen og la det hele koke til kyllingkjøttet er mørt.

Server med naan brød (nam nam!!), cashewnøtter, ris og ei skål med naturell yoghurt!