Ingredienser

2 dl peanøttolje
2 ss finhakket ingefær(fersk)
2 finhakket chili
2 stengler sitrongress, hakket i små biter
4 fedd finhakket hvitløk
3-4 kyllingfileter i strimler
2 små rødløk i ringer
5 vårløk i ringer/biter
200g hermetiske bambusskudd
1 boks vannkastanjer i skiver
juice av 2 lime
2 bokser kokosmelk
soyasaus etter smak
sesamolje etter smak(dette tar jeg på gefulen..)
1-2 pak choy kål (fåes i invandrerforretninger)
salt og nykvernet pepper
halv bunt koriander

Tilberedning

Varm oljen i en stor kjele, fres hvitløk, ingefær, chili, sitrongress. Tilsett kyllingen og de øvrige grønnsakene. Ha i limejuice og kokosmelk, kok opp, la småkoke i 2-3 minutter. Smak til med soyasaus og sesamolje, ha tilslutt i pak choy kålen. Smak til med salt og pepper, dryss over koriander rett før servering