Ingredienser
En pakke sild
1 dl olivenolje
1 dl eddik (5%)
1 dl sukker
1 dl tomatpure
1 stor løk
20 hele pepper (knuses)
20 nellikspiker (knuses)
1 håndfull hakket sylteagurk
Tilberedning
Bland.
En pakke sild
1 dl olivenolje
1 dl eddik (5%)
1 dl sukker
1 dl tomatpure
1 stor løk
20 hele pepper (knuses)
20 nellikspiker (knuses)
1 håndfull hakket sylteagurk
Bland.
Kjenner igjen denne som «Oberstinnens festsild». Den er god! Jeg bruker 7% eddik, og beholder pepper og nellik hele. Da har jeg mer oversikten og kan plukke ut pepperkornene etterhvert. De setter smak uansett. Jeg har oppi 2-3 laurbærblad som ligger noen dager i. Denne gangen har jeg erstattet sukker med sukrin. Regner med at det går bra. Når det er sterke smaker rundt, merker jeg ikke noen ettersmak av sukrin 🙂
God jul!