Ingredienser

400 gr tint torskefilet eller blokk
1 boks tomater
1 squash
1 gul paprika
1 rød paprika
1 fiskebuljongterning
1-2 hvitløkfedd
1 ss olivenolje

Krydder: salt, pepper og en neve friske basilikumblader

Tilbehør: Eventuelt grovbrød om du ønsker

Tilberedning

Varm opp oljen i en liten kjele, ha i den finhakkede hvitløken. La surre litt, tilsett tomatboks og fiskebuljongterning. La det koke til buljongterningen har løst seg opp. Smak til med pepper.

Skjær paprikaen i strimler og squashen i halve skiver. I en ildfast form legger du grønnsakene, riv en stor neve med frisk basilikum og strø over. Hell over tomatsausen, og legg fisken på toppen. Strø salt og pepper på fisken. Dekk formen med matpapir og klem papiret sammen rundt formen. Stekes midt i ovnen ved 225 grader i ca 25 minutter.