Ingredienser

3 egg

3 dl. sukker

3 dl. hvetemel

1 ½ dl. smeltet margarin

1 liten ts. bakepulver

Toscaglasur:

1 dl. mandler

¾ dl. sukker

50 gr. margarin

1 ss. hvetemel

1 ss. melk

Tilberedning

Eplesyltetøy eller aprikossyltetøy. Vi kan også bruke toscaglasur.

Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland hvetemel og marg. vekselvis i røren.

Steketid: 175 grader, nederste rille. Form 22-24 cm.

Stek først et kvarter, ta ut kaken og ha på syltetøy i små klatter,eller toscaglasur. Stek kaken videre ca. 1/2 – 3/4 time.

Toscaglasur:

1 dl. mandler

¾ dl. sukker

50 gr. margarin

1 ss. hvetemel

1 ss. melk

Skåld og hakk mandlene. Bland hakkede mandler og de øvrige ingrediensene i en kasserolle. Gi blandingen et oppkok under omrøring.