3 egg
3 dl. sukker
3 dl. hvetemel
1 ½ dl. smeltet margarin
1 liten ts. bakepulver
Toscaglasur:
1 dl. mandler
¾ dl. sukker
50 gr. margarin
1 ss. hvetemel
1 ss. melk
Eplesyltetøy eller aprikossyltetøy. Vi kan også bruke toscaglasur.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland hvetemel og marg. vekselvis i røren.
Steketid: 175 grader, nederste rille. Form 22-24 cm.
Stek først et kvarter, ta ut kaken og ha på syltetøy i små klatter,eller toscaglasur. Stek kaken videre ca. 1/2 – 3/4 time.
Toscaglasur:
1 dl. mandler
¾ dl. sukker
50 gr. margarin
1 ss. hvetemel
1 ss. melk
Skåld og hakk mandlene. Bland hakkede mandler og de øvrige ingrediensene i en kasserolle. Gi blandingen et oppkok under omrøring.