salat etter ønske (jeg brukte issalat)
1 avokado
1 bunt asparges
1 kg reker med skall
½ honning eller Galia melon
2 ss lime- eller sitronsaft
Dressing: 2 ss lime eller sitronsaft, 2 ss appelsinsaft, 2 ss raps-/olivenolje, ½ rød chili og 1 fedd hvitløk – finhakket, grovmalt pepper og salt.
tart med å blande sammen dressingen. Skrell rekene og legg de i dressingen.
Strimle salaten og fordel den på 4 tallerkener. Bruk en teskje eller et egnet jern og lag melonkuler. Knekk av den nederste delen av aspargesen, eventuelt skrell de. Kok opp en kjele med vann å la aspargesen koke i 2-3 minutter, avkjøles. Del opp avokadoen i pene skiver, pensle de med sitronsaften.
Alt danderes pent på tallerkene, fordel rekene med marinaden på toppen.
Tilbehør: grovbrød, ristet og penslet med olje.