Snushistorien strekker seg langt tilbake, faktisk hele 200 år. Helt siden den gang, har snusindustrien aldri stoppet å utvikle seg og vokse. Vi blir kontinuerlig tilbudt nye smaker, varianter og merker. Ikke alle passer like bra å bruke i mat, og noen kokker vil påstå at snus aldri bør brukes i mat.

En av disse nyvinningene i snusbransjen er Siberia snus – Røde -80 degrees som for en stund siden tilbake ble lansert som verdens sterkeste snus.

Den har en avkjølende og krydret smak av mynte, og pakket i tørre partier med et lavere fuktighetsinnhold, noe som gjør den mindre tyntflytende enn f. eks konvensjonell porsjonssnus. Siberia har et ekstremt høyt nikotininnhold på 43 mg / g som svarer til fem porsjoner sterk normal snus.

Nylig i 2015 lanserte Siberia sine nye SLIM produkter, i Rød, Blå og Brun. De har en skyhøy konsentrasjon av nikotin og har raskt blitt en stor suksess.

Det er ingen snus for en nybegynner – kanskje til og med for sterk for en erfaren snuser. Det er bare for de virkelige nikotinresistente individer. Og bruk meget små mengder hvis du skal bruke det i matlagingen din.