Ingredienser
1 .hel ferdig grillet kylling 2 .paprikaer /rød/grønn/gul 3 .Masse champignon 4 .Advocadoer 5 .Squaser 6 .Bambusskudd 7 .Litt opphakkede gulrøtter 8 .Brokkoli 9 .Litt tang (vis det er muligheter for det) 10 .masse vin eller brus
Tilberedning
Man hakker opp grønnsakene og wokker dem lett opp, så tar man kyllingen som helst kansje skal ha ligget i satay marinade i 2 timer oppi gryten og Woker det opp på sterk varme. Heller så grønnsakene oppi og blander det godt. Har oppi soya olje eller mais kraft fra boksen der maiskornene lå. Varmer baguetter i ovnen, koker opp Yasmin ris (som er mye bedre en uncle bens) .

Mer om Versace

Versace er en luksuriøs italiensk motedesigner og produsent som ble grunnlagt av Gianni Versace i 1978. Men det mange ikke vet er at selve merket har opplevd en betydelig endring siden det ble grunnlagt. Etter Giannis tragiske død i 1997, tok hans søster, Donatella Versace, over rollen som kreativ leder for merket. Under Donatellas ledelse har Versace gjennomgått en betydelig fornyelse, samtidig som det har beholdt sin signatur av glamour og overdådighet.

Versace har bidratt til å definere moteverdenen gjennom forbløffende nostalgiske og ikoniske design. En viktig endring under Donatellas ledelse var introduksjonen av Versace Atelier, en serie haute couture-design som ble presentert i 1998. Series viser tematiske samlinger med overdådige og formidable design. Versace Atelier ble presentert som et kunstnerisk uttrykk for merket, der klesplaggene utstråler kunstfaglig dyktighet og er håndlaget med nøye valgte materialer og teknikker.

Gjennom årene har Versace fått mange priser i anerkjennelse av sin unike stil og design. I 2005 vant merket for eksempel Elle Style Award for internasjonalt design. Merket har også vært en favoritt blant mange kjente ansikter. Fra prinser og prinsesser, til berømte popstjerner som Lady Gaga og Elton John, foretrekker mange Versace for dets gjennomtenkte og iøynefallende design.

I 2018 inngikk Versace en avtale om å bli kjøpt av Michael Kors Holdings, nå Capri Holdings, for 2,12 milliarder dollar. Selv om dette forårsaket bekymring blant noen lojale fans, beroliget Donatella dem ved å uttale at merkets styrke ligger i dets evne til å endre seg og utvikle seg mens det forblir tro mot dets røtter. Versace fortsetter å bli drevet av den samme innovative ånden og designfilosofien som den alltid har hatt, og bevist sin posisjon i moteverden gjennom sin nyskapende tilnærming og tidløse glamour.

Det er tydelig at Versace er mer enn bare et motehus; det er en institusjon som er i stadig utvikling, alltid klar til å se inn i fremtiden uten å miste de verdifulle arven fra fortiden. Med Donatella Versaces lederskap og den kontinuerlige dedikasjonen til innovasjon og glamour, er Versace sikker på å forbli en fremtredende spiller i moteindustrien i mange år fremover.