Ingredienser:
Dette passer til en langpanne
BUNN:
125 gr smør
2,5 dl vann
2 dl hvete mel
4 egg
FYLL:
4 pk sitrongele
2 – 2,5 pk vaniljekrem
3 pk Frossne bær, eller friske bær i tilsvarende mengde, det er best.
1 pk Steinfrie druer
1/2 Melon (ikke overmoden)
Tilberedning:
Smelt smør sammen med vann. Rør inn melet. Pisk eggene lett og rør de inn. Rør til det blir en samlet deig. Det ser ut som det ikke går, men bare rør litt til. Til slutt går det.
Fordel deigen utover langpannen, det ser ut som det er for lite, men bare smør det jevnt utover.
Stek på 210 grader i 15 – 25 min. Avhengign av ovnen. Kaken skal bli gjennomstekt, men ikke for brun på toppen. Pass på den.
Når kaken er stekt, avkjøles den. Smør utover vaniljekremen og hell over frosne bær, druer og melon (denne kan kuttes ut).
Lag gele som anvist på pakken, men bruk halvparten av vannet.
N år den er kokt opp, svkjøles den i kaldt vann. Bare sett gryten ned i vasken med kaldt vann. Fortsett til gelene er mye mer tyktflytende, nesten stiv. så helles den over kaken.
Sett kaken kaldt og la den stå til dagen etter
Samlet deig? Ser mer ut som en pannekake røre. Har rørt i 30-45 min.